Img 0235

Sprejem srebrnega Tilna Zajca z olimpijskih iger borilnih športov

V sredo je bil Tilen deležen sprejema pred domačim občinstvom na Izlakah. Poleg Tilna je bil na sprejemu še njegov reprezentančni trener Srečko Rozman in pa vsa ekipa, s katero je Tilen preživljal treninge.
Njegov sprejem so počastili župan občine Zagorje ob Savi g. Matjaž Švagan, ravnatelj in namestnica ravnatelja Izlaške osnovne šole, predstavniki sosednjih klubov ter društev, lokalne skupnosti in podporniki.
V uvodu je Tilen povedal kako je potekalo tekmovanje, ki je bilo zanj zadnje v njegovi solo karieri. Kljub poškodbi v začetku zadnje borbe je imel v mislih priti do konca tekmovanja. Zanj srebrna medalja je za nas in naš klub zlata. Z navzočimi v telovadnici je Tilen podelil izkušnjo in pa predanost športu. Ostati skromen in delati vsak dan, da bodo uspehi vidni v prihodnosti.
Župan g. Matjaž Švagan se mu je zahvalil za trud, delo z mladimi in dejal tudi to, da rad pride med nas, v naš klub, kjer je videti pozitivno energijo. Ob tem je Tilnu predal darilo in predlog za priznanje, ki naj bo še skrivnost.
Na koncu smo člani kluba Tilnu predali darilo, ki ponazarja sliko oziroma fotografijo zvoka njegovega udarca z roko in nogo – Zvok v slik, mu čestitali in se ob torti ter prigrizku podružili. Kot je dejal Tilen, njegova garaža še naprej ostaja njegova telovadnica in pa da se bo odzval povabilom tekmovalnih ekip, za katere se je boril že sedaj.