Skupinska Kutina

Iz Kutine s petimi zlatimi medaljami

Soboto smo tekmovalci in člani karate kluba Pon-Do-Kwan Izlake preživeli v Kutini na Hrvaškem, kjer je potekalo mednarodno tekmovanje v kickboxingu. Ponovno smo pokazali, kaj vse zmoremo.

Anaya Gaja Vozel (-65kg in +65kg) in Eva Hribar (-42kg in -46kg) sta kar v dveh kategorijah stali na najvišjih stopničkah. S prvim mestom v svoji kategoriji (+36kg) se jim je pridružil tudi Max Mikelj. Naš Niko Sešlar(-52kg) si je v point fightingu prislužil drugo mesto, prvič pa se je preizkus tudi v light contactu, kjer je osvojil odlično tretje mesto. Lili Sešlar(-60kg), Maša Udovič(-55kg) , Filip Mikelj(+69kg) in Boris Krajnc(+47kg) so si z odličnimi nastopi priborili tretje mesto. Ažbetu Zupančiču in Blažu Krajncu je za stopničke malo zmanjkalo, vendar sta vseeno prikazala odlične borbe.
Naši mladi dosegajo odlične rezultate in gredo po stopinjah najuspešnejših borcev kluba.

In sprejem po uspehu iz olimpijskih iger Combat Games najboljšega borca v svetovnem merilu, našega Tilna Zajc bo v sredo 8. 11. 2023 ob 18h v telovadnici OŠ Izlake. Hkrati pa tudi povzetek/zaključek njegove bogate in uspešne kariere.
Vljudno vabljeni vsi njegovi podporniki.