Trenerji

Srečko Rozman

IMG_0135

Ustanovitelj kluba in nosilec črnega pasu 6. dan, ter trener kickboxing reprezentance Slovenije za disciplino pointfight. Je najzaslužnejši za to, da je filozofijo borilne veščine Pon do Kwan v celoti prenesel na Izlake ter na izlaško mladino.

Vzgojil je že več sto borcev in dvignil prepoznavnost izlaškega kluba na svetovno raven. Spoštovanje, disciplina in trdo delo so glavne njegove vrednote, po katerih deluje, v želji, da jih povzame vsak član kluba.Miloš Rozman

IMG_0138

Glavni trener in nosilec črnega pasu 5. dan. Trenersko delo predano opravlja že več kot 25 let. Širok spekter znanja, ki ga je v večini prenesel od Srečka, je uspešno kazal že kot borec, še bolj uspešno pa kot trener.

Tudi pod njegovo taktirko je izlaški klub bogatejši za mnoge prvake, vrhunske borce in uspešne posameznike na različnih področjih.

 

 

Tilen Zajc

IMG_0149

Trener in nosilec črnega pasu 2. dan. Tilen je svetovni in evropski prvak, ter najuspešnejši član kluba. Kot edini slovenski kickboxer ima medaljo s Svetovnih iger borilnih športov.

Bil je zmagovalec skupnega seštevka svetovne kickboxing serije organizacije WAKO. Svoje tekmovalne izkušnje sedaj prenaša na mlajše generacije.

 

 

Urška Dolinšek

pdkizlake-logo

V svet športa jo je pripeljal ravno kickboks in s svojo predanostjo je dosegala zelo dobre rezultate. Svoje znanje je nadgradila na Fakulteti za šport in kot prva v Sloveniji diplomirala iz smeri kickboxing. 

Je ustanoviteljica Fitnes Klinike, predavateljica in strokovnakinja na področju gibanja in prehrane.

 

Maša Zajc

pdkizlake-logo

V mladih letih aktivna športnica in tekmovalka tenisa. Diplomirala na Fakulteti za šport, smer kondicijsko treniranje.

Je lastnica Studia dobrega počutja H.E.B.A., kjer s celostnim pristopom strmijo k zdravemu načinu življenja.