Odprto pokalno mladinsko prvenstvo Izlake 2023

Odprto pokalno mladinsko prvenstvo Izlake 2023

Na Izlakah je v soboto 20.5.2023 potekalo mednarodno mladinsko prvenstvo v disciplini point fighting pod okriljem Kickboxing zveze Slovenije. Tekmovanje je bilo uspešno, saj smo po treh letih premora lahko izvedli že tradicionalno tekmovanje v telovadnici Osnovne šole Ivana Kavčiča na Izlakah.
Prvenstva se je udeležilo 13 klubov iz Slovenije, Hrvaške in Avstrije, skupaj pa je bilo v vseh kategorijah prijavljenih 135 borb oziroma tekmovalcev.
Za odlično izpeljavo gre zahvala predvsem organizacijskemu odboru in izredni disciplini na tekmovanju tako udeležencev kot tudi ostalih prisotnih.
Naše članice in člani so dosegli med mladinkami in mladinci 2. mesto Alen Odlazek, pri starejših kadetinjah 1. mesto v dveh kategorijah Eva Hribar in Anaya Gaja Vozel; 2. mesto Lili Sešlar in 3. mesto Anaya Gaja Vozel, Lili Sešlar in Maša Udovič; Starejši kadeti 1. mesto v dveh kategorijah Niko Sešlar in Filip Mikel; 2. mesto Ažbe Zupančič, Blaž Kranjc in 3. mesto Ažbe Zupančič.
Pri mlajših Kadetinjah je osvojila 3. mesto Sienna Novšak. Pri mlajših kadetih je osvojil 2. mesto Dani Novšak in Boris Kranjc in 3. mesto Tim Jerše.
Najmlajšo skupino pa so zastopali Filip Sajovic, ki je pri dečkih osvojil 3. mesto in 2. mesto ter Max Mikel, ki je osvojil 1. mesto in v drugi kategoriji 2. mesto.
Še enkrat se zahvaljujemo vsem podpornikom, ki spremljajo delovanje kluba in vzpodbujajo ter na kakršenkoli način promovirajo šport pri mladih.